Picture of Stientje Van Noten

Stientje Van Noten

Ooit al gehoord van een walk-in werkplek?

Hopelijk heb je op dit moment de flexibiliteit om te beslissen over wanneer je van thuis werkt. Spijtig genoeg weegt de tijd, die je wint door je niet te moeten verplaatsen, niet altijd op tegen de moeilijkheden die je thuis kan ondervinden; neem nu kinderen die om half vier binnenstormen, de was die je aankijkt, dezelfde muren die je aanstaren, een eenzame koffie om 10 uur, gebrek aan inspiratie die klem doet rijden, … Ik ben er zeker van dat je dit lijstje moeiteloos aanvult.

Uiteraard ken je de alternatieven al: co-work in een hip kantoor in de stad vlak bij het station, een homeoffice in plaats van de man cave in de kelder, een caravan die een tweede leven kreeg of misschien wel een prefab tuinkantoor. Spijtig genoeg zijn deze niet voor iedereen weggelegd en bovendien verandert onze realiteit nog elke dag. Bedrijven stappen nog steeds af van kantoren met maandelijks huurcontract en de flexibiliteit van de werknemers of ondernemers wordt elke dag op de proef gesteld.

Wat als een werkplek waar je nog nooit bij stilgestaan had, snel en gemakkelijk te bereiken is? Enkele klikken na het voelen van de nood, weet je waarheen en voor hoelang dit kan.

Wij noemen deze walk-in werkplekken. Je maakt gebruik van onze filters om te kijken waarheen je kan en daarmee is de kous af. Het kost je niets. Je springt met je laptop op je fiets* en voor je het weet, vind je de warmte, rust, inspiratie én de goede wifi waar je nood aan had! Onze partnerlocaties ontvangen je met open armen!

Wat houd je nog tegen?

*Die fiets staat er niet toevallig hoor. Naast de begrippen rond WorksForMe die ik al vaker heb aangehaald willen we in ons aanbod ook aandacht besteden aan het ecologische aspect. Daarover later meer 😊.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »