Partner

Walk-in locatie worden

Heb jij ook een unieke, inspirerende werkplaats waar je particulieren of ondernemers voor enkele uurtjes wil ontvangen? Dit is jouw kans om deel uit te maken van een uniek concept: de walk-in werkplek

Wat is een walk-in werkplek?

Op deze plekken kan je zonder gêne en zonder reservatie binnenwandelen met je laptop om nadien op een relaxte manier enkele uurtjes te werken (met een zalig koffietje en wat te eten) zonder dat de wifi het laat afweten en waar het gewoon lekker vertoeven is.

Zij die de nood voelen om even op locatie te werken kunnen op CoWorksForMe filteren op locaties, faciliteiten, … en worden onmiddellijk jouw richting uitgestuurd. Het enige wat jou rest, is deze nieuwe klanten in de watten leggen zoals jij dat gewoon bent. Om te zorgen dat iedereen tevreden blijft, bestaan er onderstaande huisregels die beiden partijen dienen te respecteren.

Heb jij nog bijkomende ruimtes die dienst (kunnen) doen als brainstormruimte of workshopruimte, laat dat dan zeker ook weten! Hier komt een ander, bijkomend publiek op af nl. ondernemers die o.a. hun vergaderingen anders willen gaan aanpakken, of creatievelingen die elkaar willen inspireren, … noem maar op.

De abonnementsprijzen vindt je hieronder terug.

Uiteraard geven we graag meer informatie tijdens het kennismakingsgesprek dat je probleemloos kan inplannen.

We hebben tijdens onze proefperiode bewezen dat we jouw aantal klanten kunnen verhogen met 30% .

Wat houd je nog tegen? Probeer uit wat WorksForMe voor JOU kan doen!

Works For Me

Huisregels voor de Walk-in werkplekgebruiker

Als je gebruik maakt van een walk-in werkplek is het belangrijk dat je rekening houdt met onderstaande huisregels. Op die manier blijft het een fijne ervaring voor iedereen!

Laten we kennismaken!