Coworksforme Stien en Valerie

Fijn dat je er bent!

CoWorksForMe, Co-work for me óf Co work(s) for me … 

Het is maar hoe jij het het liefst leest of interpreteert. Zoals onze naam doet vermoeden kan je op ons platform voornamelijk terecht voor bijna alles wat met samenwerken of verbinden te maken heeft en dít op unieke plekken. Dit zijn plekken om gemotiveerd te werken of te vergaderen, om creatief bezig te zijn of te herbronnen tijdens een retreat, om te teambuilden, te verbinden, te brainstormen, om een fotoshoot te maken, om enkele uurtjes naar te ontsnappen met je laptop, om meerdere dagen geïnspireerd te werken, om te verbinden met de juiste mensen of om écht even van de wereld te zijn. Wie wil niet liefst van al met zijn laptop in de zon of zonder stress vertroeven?

Co of samen staat niet alleen voor de gelijkgestemde zielen die hun gading hier vinden of de sterke partners waar we onder andere mee samenwerken maar ook én in het bijzonder voor  het team achter dit concept: Valerie en Stien 

We kozen heel bewust om deze plek samen te creëren omdat we, zonder het te beseffen, al langer de gezamelijke  noodzaak voelden die aan de basis van WorksForMe ligt: samenwerken aan meer evenwicht tussen werk en ontspanning. Er was slechts een retreat naar Spanje nodig om hierachter te komen … We nodigen je hartelijk uit om hieronder in ons verhaal te duiken.

ons verhaal

Scherm­afbeelding 2023 05 15 om 10.20.54

Stien

39,mama van 3
& everything I can be

Door op zoek te gaan naar meer evenwicht tussen werk en ontspanning, herontdekte ik wat ik allemaal ben: een romantische ziel, avonturier, hippie, leerkracht, kok, yogini, buiten de lijntjes kleurend, organiseerde chaos, … Ik kan mezelf verliezen in mijn enthousiasme en in muziek. Ik hunker naar nieuwe ervaringen en kennismakingen: vroeger kon ik alles laten vallen om de volgende dag op een vliegtuig te springen. Vandaag ben ik iets berekender en probeer ik ecologisch bewuster te leven. Andere talen brengen steeds andere puzzelstukjes van mijn persoonlijkheid naar boven: in het Engels ben ik grappig, in het Frans serieus en in het Spaans gaan alle remmen los. Het is niet verwonderlijk dat ik zon nodig heb, net als positieve bekrachtiging en alleen zijn. Ik ben een familiemens en werk graag met mijn handen. Als ik meer tijd had, zou ik zó veel willen doen maar alles op zijn tijd en met de juiste ambitie, zeker wat CoWorksForMe betreft! Op dit moment in mijn leven waardeer ik mijn gezin, gezondheid, tijd en liefde heeft meest. Sporten is voor mij een uitdaging omdat de enige sport die bij me past dansen is: let’s dance!

a9758210 1e7f 4bd4 868a c2f06396250a

Valerie

29, onderneemster & oprichtster
It's a Design Thing

Als iemand me de vraag zou stellen om mezelf samen te vatten in vijf woorden zou ik ongetwijfeld kiezen voor – gedrevenopen mindedcreatievelingmultipassionate– en een echte – dromer – 100% gaan voor wat jou gelukkig maakt is iets wat mij nauw aan het hart ligt. 9 to 5 werkregime? Elke dag hetzelfde zonder passie? Ik pas er graag voor. Het leven is meer dan de ‘stille verwachting’ en ‘indirecte verplichting’ van de massa waar veel mensen zich in gevangen voelen en dat is nu net waarom ik ondernemer ben geworden.

Ik thrive op nieuwe dingen, nieuwe uitdagingen waar ik 100% mezelf kan zijn. En dat niet alleen, één van de grootste redenen waarom ik zelfstandige ben geworden is -vrijheid- . Doen wat je graag doet? Je eigen uren kiezen? Misschien zelfs plaatsonafhankelijk werken met een cocktail, nu ja mocktail in mijn geval (;-)), bij de hand? YES PLEASE! En hoewel het vaak gepaard gaat met hard werken brengt het je zoveel meer op.

Als oprichtster van It’s a Design Thing, waar ik als gepassioneerd webdesigner mijn dagen vul, heb ik iets gevonden wat me oprecht gelukkig maakt. Was het een lange, hobbelige zoektocht? Absoluut. Was dit het meer dan waard? 100%. 

Lieve woorden

Co Works For Me is een geweldig concept! Valerie en Stien zijn twee mega toffe vrouwen met een geweldige missie: co-worken aantrekkelijker maken voor iedere ondernemer. Geweldig hoe ze een platform hebben opgezet waar je co-workingruimtes, co-workbuddys, ondernemersevents, retreats, ... op kan vinden. Echt aan te raden!
De Ondernemersbox
Andreia
De Ondernemersbox
Wauw, dat was echt het woord dat in mij opkwam toen ik jullie nieuwe website tijdens de preview te zien kreeg! Prachtige kleuren, een rustige en overzichtelijke layout en meteen duidelijk wat jullie project en missie is. Je ziet in één oogopslag onder welk tabblad je welke inhoud kan vinden en de zoekmachine is super uitgebreid. Zo kan je snel zoeken wat je nodig hebt. De website straalt ook helemaal jullie energie uit. Ondernemende vrouwen die graag verbinding willen creëren tussen andere ondernemers. Ook heel trots dus dat mijn nieuwe project meteen een plek gevonden heeft op jullie website. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking en de andere workspaces, workations, retreats enz. die online komen de volgende weken en maanden. Veel succes!
Cavalsano
Liesbet
Cavalsano
Waw, wat een fijn platform is WorksForMe geworden 😍. Zalig ook dat ik het voor verschillende doeleinden kan gebruiken: om zelf op zoek te gaan naar mogelijke locaties voor workshops en retreats die ik zelf organiseer én tegelijkertijd ook een plek om onze eigen One Day Retreat in de kijker te zetten. Ik ben fan ☺️
Fantina 122 scaled
Fantina
Fantiflow