Bergretraite Oostenrijk
Picture of Stientje Van Noten

Stientje Van Noten

Going the extra mile

Alles lijkt een beetje in een stroomversnelling te komen: samen met het platform, groeien onze durf én de vertuiging van het belang van deze verbindingsplek. We durven al vooruitkijken naar een mooie toekomst voor WorksForMe hoewel er nog veel werk op ons ligt te wachten. Toch voelt het niet als werk maar als een kans om het anders te doen, om het beter te doen én om de juiste mensen mee te nemen in het verhaal. Als je nu pas aansluit, welkom bij WorksForMe!

We nodigen je uit om te ontdekken wat werkt voor jou! Het is immers verbazingwekkend hoe de verandering van werklocatie, vergaderruimte of werkpartner dingen in beweging zet!

– We nemen je mee in onze walk-in werkplekken. Dit is een locatie, veelal buiten de grote steden, waar het lekker vertoeven is. Je wandelt er zonder gêne gratis binnen met je laptop om op een ontspannen manier enkele uurtjes te werken. Naast goede wifi kan je er ook genieten van een zalig koffietje of iets te eten. Vaak gaat het om locaties dicht bij de natuur. Ze stralen rust uit en zijn ecologisch bewust.

– Nood aan een retreat of een inspirerende locatie? Met een minimum aan kliks en filters op dag, regio, faciliteiten en andere criteria zie je in een oogopslag de locatie of retreat die jij nodig hebt.

– Met je gratis profiel in de community ga je op zoek naar een werkpartner voor een dag of nodig je als ondernemer andere gebruikers uit op je event.

Kort: met het doordachte, flexibele aanbod willen we mensen aanzetten om het nuttige zoveel mogelijk aan het aangename te koppelen. Door mensen te verbinden en door onder meer in te zetten op het belang van mentaal welzijn hopen we een community te creëren die dat vooropstelt.

*Heb je een unieke locatie ter beschikking die je wil inschakelen voor meetings, workshops, retreats of als walk-in werkplek? Of organiseer je retreats in binnen- en buitenland en voel je nu al een klik met WorksForMe? Je vindt alle informatie op de partnerpagina op CoWorksForMe.com.

(Foto retreat Oostenrijk van Mirabelle Peeters)

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »