coworking - Works For Me
Picture of Stientje Van Noten

Stientje Van Noten

Vele handen maken licht werk

Vanaf dag 1 was het duidelijk wie wat zou doen bij Works For Me. Eentje vóór (Stien) en eentje achter de schermen (Valerie) maar wel sámen op de foto, als team.

Onze eerste, niet-professionele fotoshoot (die komt er wel bijna aan), was alvast een leuke ervaring. Het betekende voor ons de eerste stap naar het verwezenlijken en verpersoonlijken van ons idee: het concept kreeg een naam en het team erachter een gezicht. Met onze eerste foto’s personaliseerden ik de PowerPoints voor het marktonderzoek en potentiële partners. Stap voor stap namen we drempels die we voordien niet altijd hadden zien aankomen maar wel steeds met een afgesproken deadline voor ogen.

Valerie ging op haar beurt aan de slag met al de input van de gesprekken. Op een zonnige dag in Oostenrijk kreeg ik via een WhatsApp-berichtje een preview van onze pagina. Wat wou ik graag grasduinen en op alle knopjes klikken maar dat kon uiteraard nog niet. Geduld is een mooie deugd.

Website ontwerpen, teksten aanleveren, regelgeving bestuderen, nog gesprekken voeren, inspiratie blijven zoeken én vinden. Het is een proces maar we nemen jullie uiteraard graag mee op sleeptouw.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »