Picture of Gastenblog

Gastenblog

Vrouwen Wellness Retreat

Geschreven door Shamoga

Schermafbeelding 2019 07 06 om 15.06.25

Zomaar ééntje uit de vele reacties die we ontvingen naar aanleiding van de Vrouwen Wellness weken die we elk voor- en najaar organiseren in Bourgondië.

Wij zijn Robby en Marleen, 2 gepassioneerde zielen, die deze wereld een stukje mooier willen maken door mensen op hun spirituele pad te vergezellen, onze inzichten te delen en tools aan te reiken, om met meer lichtheid door het leven te swingen.

Omdat we zulke enthousiaste reacties ontvingen van deelneemsters hebben we een vervolg programma gemaakt, de 2.0 versie, en zijn we nog steeds niet uitgepraat …..

Mooie woorden

`Liefste Marleen en Robby,

Wel, ik weet niet waar ik moet beginnen, mijn hart zei me dat ik dit moest doen en het was mijn beste beslissing ooit. Van het eerste moment voelde ik me al meteen veilig, mede door de fantastische groep, en jullie warme energie. Alles was nieuw voor mij en ik heb op deze ene week meer geleerd dan op een half jaar met een psycholoog. Ik heb dankzij jullie en de anderen geleerd dat vrouwelijkheid omarmd mag worden, en met mijn hart terug te voelen. Ik voel me zoveel lichter, hou van mezelf, waardoor ik weer twinkel en straal. Vanaf nu huppel ik weer door het leven. Echt hè, Kei dikke merci. Dikke knuffel`

T.

Shamoga 230 LR1 FB 10 x 15 cm

Even voorstellen

Robby - Shamoga Vrouwen Wellness Retreat 2.0

Robby

Sjamaan, HeartMath coach, Marketeer, fotograaf en levensgenieter.

Hij laat je kennis maken met wijsheden uit de Inca traditie, vertaald naar onze moderne maatschappij.

De tools die je van hem leert, zorgen ervoor dat je negatieve energie van anderen kunt transformeren en dat je jezelf niet verliest in de dagelijkse drukte of als er stress rondom je is.

Marleen - Shamoga Vrouwen Wellness Retreat 2.0

Marleen

Cranio Sacraal therapeut, PSYCH-K® facilitator, yoga docente en psychiatrisch verpleegkundige.

Zij bundelt al haar kennis om je gezondheid te verbeteren, je vitaliteit te verhogen en je vrouwelijkheid te omarmen, met workshops, yoga, meditaties en meer.

Hoe kun je je als vrouw staande houden in een mannelijk georiënteerde wereld, temidden van alle eisen van deze moderne tijd?Je leert er alles over in onze 5-daagse wellness weken, waar we onze krachten bundelen met:

Laat je onderdompelen, op een bijzonder plek, midden in de Bourgondische natuur. Verrast worden door de natuur en de stilte, zodat je innerlijke stem weer de boventoon mag voeren en je kan vergezellen op je levenspad. Een innerlijke reis …… van je hoofd naar je hart.

Ga je mee?

8 – 13 oktober 2023 is de eerstvolgende geplande retreat. 

Over de auteur

Marleen is yogadocent, cranio sacraal therapeut en PSYCH-K® facilitator. Samen met Robby, een Sjamaan en HeartMath coach, vormen ze Shamoga.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »
Gastenblog

Human Design

Geschreven door Ruth De Cramer van Personal Oil Design Human Design is een prachtig hulpmiddel gebaseerd op oude wijsheid (de

Lees meer »