The Conference banner
Picture of Stientje Van Noten

Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme

Stien & the conference

Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super enthousiaste onderneemster met een duidelijk doel voor ogen. Haar retreat naar Spanje mocht door ons in the picture gezet worden. Toen ik haar website bezocht – Events voor vrouwelijke ondernemers – Ladies on the Road werd ik instant blij. Dit is waarschijnlijk zo omdat de visuele voorstelling van de roadtrip op haar pagina (en waar de meesten van ons, net als ik, wel eens van dromen) opeens binnen handbereik lijkt. 

Zoals we dat met alle partners doen, proberen we het gezicht achter de retreat te leren kennen door o.a. ook hun evenementen te volgen en door indien mogelijk deel te nemen.  

Spijtig genoeg heb ik (als mama van 3) geen tijd om elke week een andere retreat te bezoeken. Hoewel ik, als ik de toponderneemsters (Vicky Buelens, Eline De Munck, Chloé De Bie, Kim De Graeve, Amandine De Paepe, …) op The Conference mag geloven, mijn man gerust wat meer kan inschakelen. Dit noteerde ik alvast in het Conference boekje met bijhorend potlood om het zeker niet te vergeten en kijk hier😊. 

De kans om de persoon te leren kennen, deed zich dus voor toen Liesbeth op 23 september ‘The Conference’ organiseerde. Een voor mij ongekend concept maar door anderen reeds gelauwerd als een niet te missen event (vóór 250 ondernemende vrouwen) met dagvullend en uitermate inspirerend programma. 

Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de aankomst tot het slot werd je verwend! Een heerlijk ontbijt, gezonde snacks, walking lunch, inspirational talks, laagdrempelige kennismakingen, een stimulerende goodiebag, … én een vibe waar je nog dagen van kon genieten.

Conference

Moest het ticket voor de volgende editie al beschikbaar zijn, ik zou het dadelijk kopen. Het hele plaatje klopt. Je gaat niet alleen naar huis boordenvol inspiratie maar ook met een netwerk aan potentiële partners. Zo legde coworksforme onder andere leuke banden met Billy Rose, Sparkel, Chloé Wolfs en Sofie Vriesacker.
Als jij geprikkeld bent, kijk dan zeker eens naar Liesbeth’s events of zet je op de wachtlijst van haar volgende retreats want ook daarvan hebben lady bosses, on the road to success, de kracht ontdekt.
Stien

Over de auteur

Stien kan zichzelf verliezen in enthousiasme en muziek. De hunkering naar nieuwe ervaringen en kennismakingen is sterk; vroeger kon ze alles laten vallen om de volgende dag op een vliegtuig te springen. Vandaag is ze iets berekender en probeert ze ecologisch bewuster te leven. Andere talen brengen steeds verschillende puzzelstukjes van haar persoonlijkheid naar boven: in het Engels is ze grappig, in het Frans serieus en in het Spaans gaan alle remmen los. Het is niet verwonderlijk dat ze zon nodig heeft, net als positieve bekrachtiging en tijd alleen.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

Gastenblog

Human Design

Geschreven door Ruth De Cramer van Personal Oil Design Human Design is een prachtig hulpmiddel gebaseerd op oude wijsheid (de

Lees meer »