20180928_170748
Wij plannen je teamevent van a tot z !
Toon je team de appreciatie die ze verdienen en ga voor goud!

Praktische informatie

Iedereen is het erover eens dat elke groep nood heeft aan verbinding om samenwerking en communicatie vlot te laten verlopen met een succesvol team tot gevolg. Een teamdag kan de sleutel zijn tot succes of je nu een groep jongeren managet, een leerkrachtencorps, of een team IT’ers. Dit event kan diverse vormen aannemen en daar komen wij je te hulp. Op basis van de noden of wensen bezorgen wij het team een onvergetelijke dag op maat.

Voor wie?

Bijlwerpen

Waarom gebruik maken van deze dienstverlening?

Wanneer de tijd dringt of wanneer de tijd ontbreekt om op zoek te gaan naar wat best bij het team past, zijn wij er om jou te helpen!

We zetten onze jarenlange ervaring in team management in samen met de coworksforme-locaties en verborgen parels uit ons arsenaal voor een extra dimensie. Bovendien werken we voor de voorbereiding en uitvoering samen met experten met méér dan 20 jaar ervaring.

Wie zijn wij? 

Over Stien & Valerie

Co of samen staat niet alleen voor de gelijkgestemde zielen die hun gading hier vinden of de sterke partners waar we onder andere mee samenwerken maar ook én in het bijzonder voor het team achter dit concept: Valerie en Stien

Works For Me

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat je jouw situatie/wensen duidelijk schetst.