Picture of Gastenblog

Gastenblog

Human Design

Geschreven door Ruth De Cramer van Personal Oil Design

Personal Oil Design - Ruth

Human Design is een prachtig hulpmiddel gebaseerd op oude wijsheid (de I- ching, kabbala, astrologie, het chakrasysteem) en kwantumfysica. Het helpt je om de unieke kanten van jezelf en je omgeving beter te leren kennen en begrijpen, zodat je steeds meer kunt ontdekken hoe je kunt gaan leven in lijn met jouw unieke ontwerp/blauwdruk.

Mijn naam is Ruth De Cramer. Mama van twee jongens en multigepassioneerd!
Onlangs leerde ik Stien van CoWorksForMe kennen. Ons gesprek was oorspronkelijk bedoeld om meer informatie in te winnen over hun organisatie en elkaars achtergrond te leren kennen. Al snel hadden we een gezellige babbel en ging het over mijn passies Human Design en
etherische oliën waar ik me al enkele jaren in verdiep.

Als jonge mama van twee sterke karakters worstelde ik om de balans te vinden tussen het moederschap en het niet verliezen van mijn eigen Ik. Na een lange zoektocht kwam in aanraking met Human Design.

Door mij te verdiepen in beide onderwerpen ontdekte ik hoe mooi etherische oliën aansluiten bij Human design. Onlangs zijn we met ons gezin naar Portugal verhuisd, waar ik nog meer tijd kan besteden aan het mezelf onderdompelen in dingen waar ik van hou. Hier liet ik mijn passies tot een eigen bedrijfje ontluiken: Personal Oil Design.

350631527 520250680177163 3488535688142806669 n

Je Human Design blauwdruk wordt bepaald door je geboortedag, -plaats, en – uur. Op dat moment krijg je jouw unieke ‘energetische stempel’ mee. Dit bepaalt hoe jij in dit leven met energie omgaat. Dit wordt visueel weergegeven in een Human Design chart. Nu kan jouw experiment beginnen! Probeer het ontdekken van je eigen unieke design te zien als een reis. Je zult af en toe verrast zijn maar vooral veel aha-momenten van herkenning ervaren. Alsof je ziel eindelijk kan zuchten van ontspanning. Het is zo mooi om je echte Zelf steeds meer de ruimte te geven! Bij Human Design gaat het niet om de hoofdkennis maar om het experimenteren met je inzichten in je leven.
Onze maatschappij is ontzettend homogeen. Terwijl onze uniekheid onze kracht is en wij als verschillende mensen een prachtige wereld kunnen creëren in wederzijdse liefde en respect! Hoe mooi zou het zijn als we onze verschillen en superpowers kunnen vieren?

Omdat ik zo enthousiast ben over deze blend en dit ook heel graag met anderen wil delen, organiseer ik samen met Eva van Speling en Gefluister een retreat in Portugal deze zomer. Tijdens deze reis ervaar je een blend van persoonlijke coaching en Human Design. Het is een week waarin je de tijd neemt om (opnieuw) in je kracht te gaan staan. Een unieke ervaring die ervoor zorgt dat je in verbinding komt met wie je echt bent en dit samen met andere zalige madammen. Wil je graag meer info? Je kan onze reis op de site terugvinden.

Over de auteur

Ruth De Cramer, moeder van twee jongens en een gepassioneerde vrouw. Ze richtte Personal Oil Design op aangezien human Design en essentiële oliën haar passies zijn. Als jonge moeder zocht ze naar balans tussen moederschap en haar eigen identiteit. Human Design hielp haar hierbij. Essentiële oliën en kruiden zijn ook een grote interesse van haar. Haar achtergrond ligt in de therapeutische sector en ze heeft altijd met passie gewerkt om mensen te helpen. Nu woont ze in Portugal, waar ze meer tijd heeft voor haar passies.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »