Workation House of mindstyle, businessretreat voor ondernemers.

Businessretreat voor ondernemers.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Informeer je al voor 2023

Workation House of mindstyle, businessretreat voor ondernemers.

Met deze workation breng ik vrouwen samen om te groeien als persoon en ondernemer, en om te zorgen voor wat ontspanning en vertraging. Dat gebeurt tijdens verschillende inhoudelijke sessies, maar ook door gedreven personen samen te brengen in één ruimte. Voor je het weet delen jullie raad, daad en goede verhalen met elkaar. Een weekje onder gelijkgezinden geeft je de motivatie en de energie om er weer in te vliegen, dat nieuwe aanbod uit te werken, te pitchen bij nieuwe klanten of een spannende samenwerking op te zetten.

Met maximum 8 andere onderneemsters maken we het gezellig in onze villa en combineren we work & play. Naast inhoudelijke sessies, zorg ik ook voor ontspanning (creatieve workshop en yoga) en lekker eten. Reken ook op een leuke goodiebag bij aankomst!

Focus ligt op 4 pijlers:

  • groei
  • verbinding
  • ontspanning
  • vertragen

“Ik heb een paar hele fijne dagen met gelijkgestemden achter de rug. Ik begon eraan met veel vragen maar ging weer naar huis met vele antwoorden en inspiratie. Ik heb geleerd dat afstand nemen van je zaak -en dus werken aan je zaak- zo bevrijdend kan zijn. De organisatie was top, sessies waren top, dagindeling was top, eten ook en het enthousiasme van Astrid ook!” (Leen Van de Sande – leenvandesande.be)

Bezoek mijn Instagrampagina: https://www.instagram.com/houseofmindstyle/ 

Wat is er inbegrepen?

ALL-IN verblijf (alle maaltijden + drank)
Welkomstpakket
Kennismakingsactiviteit voor vertrek
Workshops
Coaching
Yoga activiteiten
Koffie, thee & snacks
Creatieve workshop
Follow-up etentje
Na deze businessretreat zal er ook nog een follow-up etentje zijn in januari.

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Astrid

Ik haalde mijn master Sociaal- Economische Wetenschappen aan de universiteit van Antwerpen. Aansluitend volgde ik de Specifieke Lerarenopleiding aan de KU Leuven. Ik startte nadien als leerkracht wiskunde in het onderwijs en volgde tegelijkertijd, uit eigen interesse, verschillende opleidingen over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Dat veranderde uiteindelijk mijn leven. In 2020 richtte ik House of mindstyle op met de bedoeling om andere mensen te helpen meer (zelf)vertrouwen, geluk en plezier uit het leven te halen. Intussen werk ik voltijds als coach en begeleid ik ondernemers die zowel persoonlijk als zakelijk willen groeien.

Contact.

Neem contact op met de locatie.