Arasari-lifestyle
Picture of Gastenblog

Gastenblog

Zorgeloos op reis gaan binnen en buiten jezelf in Toscane.

Geschreven door Charlotte De Jaegher van Arasari Lifestyle

Copy of Pool 08 scaled 681x1024 1

Temidden van de betoverende landschappen van Toscane, biedt ons retreat een perfecte ontsnapping uit de drukte van het moderne leven. Laat je omringen door de serene schoonheid van de natuur en geniet van momenten van reflectie en innerlijke rust. Hier krijg je de kans om jezelf te vinden en te verbinden met je diepste verlangens en doelen.

Welkom, naar een wereld waar rust, herstel en persoonlijke groei hand in hand gaan met de betoverende schoonheid van Toscane. We zijn verheugd om jou uit te nodigen voor een unieke en levensveranderende ervaring tijdens ons Wellness en Lifestyle Retreat, dat plaatsvindt van 12 tot 17 augustus. Laat je zorgen achter je en treed binnen in een wereld van zelfzorg, inspiratie en innerlijke transformatie. Ontdek de buitengewone bonussen die we voor jou hebben voorbereid: een online groeitraject, inclusief vlucht, inclusief massage en talloze voordelen van een gezondheids- en lifestyle retreat. Lees verder en laat je betoveren door wat dit retreat te bieden heeft!

90a8c9da 1a28 42b2 a2db 31e24a992ae1 1024x696 1

Ons retreat is ontworpen om een blijvende positieve impact te hebben op alle aspecten van je leven. Terwijl je geniet van je tijd hier, zul je merken dat je:

All-Inclusive Verwennerij:​

We willen dat je je tijdens dit retreat volledig kunt laten verwennen. Daarom hebben we alles tot in de puntjes geregeld:

  • Inclusief Vlucht: We regelen je vlucht naar Toscane, zodat je zonder zorgen kunt reizen en meteen kunt beginnen met genieten.
  • Ontspannende massage: Laat alle spanningen los terwijl je een verkwikkende massage om je lichaam en geest te kalmeren, ontvangt.
  • Online Groeitraject: Om je transformatie voort te zetten nadat het retreat is afgelopen, ontvang je toegang tot ons exclusief 4 weken online groeitraject. Hier vind je waardevolle bronnen en inspiratie om het momentum vast te houden en verder te groeien op je levenspad met behulp van 1 op 1 coaching, ondersteunend videomateriaal en nog zoveel meer.

Boek nu en Verrijk je leven

Wil je deze kans niet missen om jezelf te verwennen en je leven te transformeren? Ga naar onze website:

Voor meer informatie en om je plek te reserveren. Maar wacht niet te lang, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.
Ontdek de magie van Toscane en omarm de positieve veranderingen die op je wachten tijdens ons Wellness en Lifestyle Retreat. Dit is jouw moment om de beste versie van jezelf te omarmen en een blijvende transformatie te creëren die voelbaar is in je dagelijkse leven.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Toscane voor een onvergetelijk avontuur!

Met warme groeten,

Charlotte & Arasari Lifestyle Team

Over de auteur

Charlotte De Jaegher is de oprichtster en zaakvoerster van Arasari Lifestyle – een gecertificeerde docent, gezondheids-, bewegings- en lifestyle coach – helpt mensen in hun kracht te zetten die worstelen met angst, stress, een problematische mindset, onzekerheden of die een gebrek aan energie hebben. Ze helpt mannen en vrouwen die bereid zijn om stappen te zetten naar een positieve verandering in hun leven.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »
Gastenblog

Human Design

Geschreven door Ruth De Cramer van Personal Oil Design Human Design is een prachtig hulpmiddel gebaseerd op oude wijsheid (de

Lees meer »