Picture of Stientje Van Noten

Stientje Van Noten

Say What?

Toen ik door één van onze toekomstige partners gevraagd werd om een beknopte beschrijving te geven van wat Co Works For Me is, moest ik toch even nadenken.

Tijdens een voortreffelijke lunch, op een fantastische plek aan het water, was er niet veel nodig om deze dame, toekomstige partner, van ons concept te overtuigen.

Works For Me is voor ons, Stien en Valerie, hét antwoord op een vruchteloze zoektocht naar enkele zaken bij voorbeeld:

  • een change of scenery in de vorm van een leuke, gemakkelijk te bereiken werkplek (op maat) waarheen je kan vluchten;
  • een leuke, gemakkelijk te bereiken werkplek (op maat) waarheen je je partner kan sturen;
  • een manier om snel alles even los te laten en om eventueel zelfs (met je werk) te vertrekken naar de zon;
  • de zoektocht naar gelijkgestemde, inspirerende mensen waarmee je wil verbinden of samenwerken;
  • en last but zeker not least een betere balans tussen werk en privé.

Uiteindelijk is het veel meer geworden dan een antwoord of een oplossing voor onszelf.

Co Works For Me is een platform geworden, een verbindingsplek voor iedereen die dezelfde noden voelt. Toch zal Co Works For Me iets anders betekenen als je als particulier/ondernemer aansluit dan wanneer dat als aanbieder van een locatie, workshop, … is maar het is wel even waardevol. We geloven in verbinding, inspiratie, contact met de natuur, ecologie, welzijn om maar enkele sleutelwoorden te noemen.

Wat onze partnerlocaties betreft, zijn we op zoek naar unieke locaties, eveneens verbindingsplekken waar je bij voorbeeld zonder gêne kan binnenwandelen (walk-in werplek) met je laptop om nadien op een relaxte manier enkele uurtjes te werken (met een zalig koffietje en wat te eten) zonder dat de wifi het laat afweten en waar het gewoon lekker vertoeven is.

Bij deze unieke locaties zijn er ook plekken die over ruimtes beschikken die dienst (kunnen) doen als brainstormruimte of workshopruimte. Hier komt uiteraard een ander publiek op af nl. ondernemers die o.a. hun vergaderingen anders willen gaan aanpakken, of creatievelingen die elkaar willen inspireren, … noem maar op.

Op dit moment staat ons platform nog in zijn of haar kinderschoenen – laten we het houden op haar. Dit wil zeggen dat we op dit informatie verzamelen over onze locaties en ze op ons platform plaatsen in het Works For Me- jasje. Naast het platform op zich, speelt uniformiteit én de juiste vibe uiteraard een cruciale rol. Als je je aangesproken voelt, kan je onder ‘Partner worden’ ook de informatie vinden om als partner deel te nemen aan ons project.

Om te eindigen nog dit: wij zijn onze huidige partners en hun teams enorm dankbaar voor het vertrouwen.

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »