Space B
Picture of Stientje Van Noten

Stientje Van Noten

“Expand your knowledge by expanding your community.”

In mijn vorige post had ik het vooral over onze partnerlocaties wat me hier naadloos brengt tot het publiek dat we hopen aan te trekken en te inspireren om ons plaform als tool én als community te gaan gebruiken. Alles is begonnen met de idee dat een evenwicht tussen werk en leven niet uit de lucht komt vallen maar dat het een plaats of een mindset is die je zelf creëert.

Als het een plaats is, willen wij die plaats zijn.

Als het een mindset is, willen wij die mee ondersteunen.

In onze persoonlijke zoektocht naar evenwicht, bleken Valerie en ik een tijdje geleden beiden op zoek naar een plekje om naar te ontsnappen. Omdat het om een acute nood aan ontspanning ging, was dat iets drastisch: een tripje naar Spanje. Ik om even alles te ontvluchten en zij om even van op een totaal andere locatie te werken. Wat een verademing! Ja, we gaan het niet ontkennen. Net zoals bij zovelen, begonnen de laatste 2 jaar te wegen. Dat het zwaar was, valt niet te negeren. Dat het anders kan én mag is overduidelijk.

In Spanje was er opeens tijd. Tijd om te praten, om na te denken en conclusies te trekken. Waar is het misgegaan, waar hebben we nood aan, hoe is het leven veranderd en hoe passen we ons best aan? Ongetwijfeld zijn deze vragen bij jullie ook al een paar keer de revue gepasseerd en hopelijk heb je voor jezelf al wat antwoorden gevonden. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie het, net zoals wij, anders willen doen omdat het kan maar ook omdat het moet.

CoWorksForMe is een verbindingsplek met tools die je helpen in de zoektocht naar manieren om te ontsnappen, om het anders te doen én naar gelijkgestemde mensen.

Naast een unieke manier om de ideale co-workpartner te vinden (lees: Hoe werkt het?), kom je zoals gezegd leuke maar vooral inspirerende werkplekken, vergader- en workshopruimtes tegen maar ook interessante partners, hun netwerken én unieke retreats.

Het concept retreats trekken we helemaal open! Het zijn manieren om aan de werkstress te ontkomen onder de vorm van

  • workshops van één of meerdere dagen;
  • locaties waar je voor enkele dagen alleen, met enkele collega’s of zelfs met een heel bedrijf naartoe kan trekken om te werken, om te teambuilden, … ;
  • trips waarbij je werk en plezier combineert.

Voel je de vibe?

  • Jouw mening is uiterst belangrijk voor ons dus post zeker een review.
  • Organiseer je zelf iets dat in dit kader past, aarzel dan niet om een mailtje te sturen want misschien past jouw stukje perfect binnen onze puzzel!

Deel dit bericht

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Stay Connected

Meer blogberichten

The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »