Liesje Brockley Photograph 6999 scaled

Wat leuk dat je hier bent!

Hoogstwaarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen uit nieuwsgierigheid én omdat je op zoek bent naar een inspirerende (co)workspace, meeting room, leuke (work)retreats of gewoon deel wil uitmaken van een leuke community (hello new fam) Geen idee waar te beginnen? Coworksforme helpt jou hier graag bij!

Coworksforme,
wie of wat is dat nu eigenlijk?

Het eerste en enige platform in België/Nederland waar mensen kunnen op zoek gaan naar de beste plek om te werken én de beste plek om te ontspannen. Het beste van 2 werelden dus!

Coworksforme wil je helpen vinden wat werkt voor jou! Dit platform wil de weg naar dé ideale plek – om te (co) werken, vergaderen, verbinden, groeien, ontsnappen – vergemakkelijken. Geprikkeld? Probeer het uit én/of vraag hieronder de infogids aan!

Het eerste en enige platform in België/Nederland waar mensen kunnen op zoek gaan naar de beste plek om te werken én de beste plek om te ontspannen. Het beste van 2 werelden dus!

Hoe? Door de weldoordachte filters en interactieve kaarten kom je razendsnel bij de locatie of retreat die je nodig hebt! Je vindt een betere match met minder kliks maar mét kwaliteitsgarantie en de zekerheid dat je in contact komt met gelijkgestemden. Check zeker ook de ondernemers community!                                                                                     Wie? (Co-)worksforme ontstond – tijdens een workation van Stien en Valerie – uit persoonlijke noodzaak en uit de vastberadenheid om een uniek platform te creëren. Aan de basis van het concept ligt de alomtegenwoordige noodzaak aan flexibele, inspirerende, kwalitatieve, multifunctionele (werk)plekken in combinatie met de nood aan verbinding. Waarom? We spelen hiermee in op de noden en op wat er leeft in onze maatschappij op basis van de ondervindingen van een uitgebreid marktonderzoek.                              Aanbod? Alle plekken bevinden zich vlak bij de rustige natuur maar zijn toch gemakkelijk te bereiken. Ze hebben één voor één uitstekende wifi, zijn multifunctioneel en uniek op één of andere manier.

  • Naast de rasechte coworking spaces waarbij de naam voor zich spreekt, vind je op (co-)worksforme walk-in werkplekken. Deze wandel je zonder gêne gratis binnen met je laptop om op een ontspannen manier enkele uurtjes te werken. Naast goede wifi kan je er ook genieten van een zalig koffietje of iets te eten.
  • Om het aanbod compleet te maken vind je op (co-)worksforme inspirerende meeting rooms, multifunctionele workshopruimtes, (meerdaagse) teambuilding- en retreat locaties (+ bijhorende activiteiten) voor kleine en grote groepen.
  • Als kers op de taart helpen we je met de meest uiteenlopende plannen.

Kort: (Co-)worksforme wil je helpen vinden wat werkt voor jou! Dit platform wil de weg naar dé ideale plek – om te (co) werken, vergaderen, verbinden, groeien, ontsnappen – vergemakkelijken. Geprikkeld? Probeer het uit én/of vraag hieronder de infogids aan!

 

Infogids Coworksforme

Superleuke locaties om te coworken!

Unieke locaties om te vergaderen

Een community die dagelijks blijft groeien!

Lieve woorden

Co Works For Me is een geweldig concept! Valerie en Stien zijn twee mega toffe vrouwen met een geweldige missie: co-worken aantrekkelijker maken voor iedere ondernemer. Geweldig hoe ze een platform hebben opgezet waar je co-workingruimtes, co-workbuddys, ondernemersevents, retreats, ... op kan vinden. Echt aan te raden!
De Ondernemersbox
Andreia
De Ondernemersbox
Wauw, dat was echt het woord dat in mij opkwam toen ik jullie nieuwe website tijdens de preview te zien kreeg! Prachtige kleuren, een rustige en overzichtelijke layout en meteen duidelijk wat jullie project en missie is. Je ziet in één oogopslag onder welk tabblad je welke inhoud kan vinden en de zoekmachine is super uitgebreid. Zo kan je snel zoeken wat je nodig hebt. De website straalt ook helemaal jullie energie uit. Ondernemende vrouwen die graag verbinding willen creëren tussen andere ondernemers. Ook heel trots dus dat mijn nieuwe project meteen een plek gevonden heeft op jullie website. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking en de andere workspaces, workations, retreats enz. die online komen de volgende weken en maanden. Veel succes!
Cavalsano
Liesbet
Cavalsano
Waw, wat een fijn platform is WorksForMe geworden 😍. Zalig ook dat ik het voor verschillende doeleinden kan gebruiken: om zelf op zoek te gaan naar mogelijke locaties voor workshops en retreats die ik zelf organiseer én tegelijkertijd ook een plek om onze eigen One Day Retreat in de kijker te zetten. Ik ben fan ☺️
Fantina 122 scaled
Fantina
Fantiflow