Kasteel Van Nieuwland

Kasteel Van Nieuwland.

Beschrijving

In dit historisch kader met moderne voorzieningen wordt vergaderen of aan teambuilding doen een nieuwe ervaring!

  • Bij Kasteel van Nieuwland wordt een breed scala aan vergaderingen in de beste omstandigheden georganiseerd. Zo moet elke type vergadering natuurlijk een specifieke invulling krijgen. In onze grote en kleine zalen kunnen wij telkens de beste omstandigheden creëren: van grote plenaire aandeelhoudersvergaderingen, tot kleine ontbijtvergaderingen of directievergaderingen in besloten kring. Telkens opnieuw voorzien wij ideale omstandigheden om u toe te laten op de beste manier met uw zakenpartners te overleggen. Zo zorgen wij voor de gepaste inkleding van de desbetreffende ruimte en voorzien wij het nodige didactische materiaal dat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Alle moderne hulpmiddelen zijn bij ons aanwezig zodat het u aan niets zal ontbreken.
  • Gastronomische ondersteuning met mogelijkheid tot overnachten. Op een efficiënte manier vergaderen doet u natuurlijk niet op een lege maag. Ook hier stelt Kasteel van Nieuwland in Aarschot zijn expertise tentoon. De ervaren keukenploeg bereidt verse en verfijnde gerechten, zowel versnaperingen als uitgebreide meergangenmenu’s. Op die manier ontvangt u uw partners in de best mogelijke omstandigheden. Bovendien bieden wij ook stijlvolle en verzorgde kamers aan in ons 3-sterrenhotel. Op die manier kunt u genieten van een ongestoorde nachtrust na een lange dag vergaderen. Het ontbijt dat wij ’s ochtends serveren geeft u hernieuwde energie om de dag aan te vatten.
  • Dankzij de centrale ligging van Kasteel van Nieuwland in het Vlaams-Brabantse Aarschot, zijn wij heel eenvoudig te bereiken. De nabijgelegen snel- en gewestwegen zorgen voor een vlotte toegankelijkheid. De ruime parkeerplaatsen vergemakkelijken de aankomst van de genodigden.

Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren om meer te weten te komen over de vele mogelijkheden. Wij helpen u met plezier verder.

 

Faciliteiten

Tuin en/of terras
Geschikt voor fotoshoots
Eten en drinken bij locatie

Parkeergelegenheid

Gratis parking

Catering

Mogelijk via locatie

Snacks & drank

Aanwezig

Prijs

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Contact.

Neem contact op met de locatie.

Openingsuren