Driehoekshoeve

Driehoekshoeve.

Beschrijving

Vergaderen, workshops of retreat in het groen

Wil je vergaderen met collega’s, nieuwe producten voorstellen aan klanten, creatief met een groep bezig zijn op een unieke en rustgevende plek? Brainstorming sessies, meetings, lezing, seminarie of nieuwjaarsreceptie behoren tot de mogelijkheden. Bij goed weer, geniet je mee van het ruime terras.

  • De unieke huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en in een efficiënt en ongedwongen sfeer kan vergaderen in een ruimte van ongeveer 100m2.
  • De polyvalente ruimte is ook zo’n 100 m2 maar er staat wel een pooltafel.
  • Er is nog een bijkomende ruimte, De Schuur’ die ook 75m2 is.

Kortom, alles is aanwezig voor een geslaagde vergadering, break-out sessies of teambuilding: vergaderruimte, presentatiemateriaal, een grote tuin en een perfecte ondersteuning op maat.

Catering

De Driehoekshoeve is vrij van catering, maar ze kunnen uiteraard broodjes, soepen, salades, (ontbijt)buffetten een gastronomische menu en dergelijke voorzien.

Teambuilding

Ook combineerbaar met een bezoek aan ons landbouwbedrijf De Driehoek. Want voor iedereen die benieuwd is naar de herkomst van kalfsvlees, is een bezoek aan Kalverhouderij De driehoek een eyeopener. Men leert hier meer over kalveren, de huisvesting van kalveren, verzorging van kalveren. Maar ook hoe de gehele kalversector in elkaar zit: van kalfje op de melkveehouderij tot aan het eindproduct(en).

Faciliteiten

Tuin en/of terras
Rolstoeltoegankelijke meetingroom
Rolstoeltoegankelijke workshopruimte
Keuken

Parkeergelegenheid

Gratis parking

Catering

Verschillende formules

Snacks & drank

Verschillende formules

Prijs

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Contact.

Neem contact op met de locatie.

Openingsuren

Alle dagen geopend na afspraak.