De Smederij

De Smederij.

Beschrijving

2 locaties in Winksele zal je denken?! De Smederij bereik je via de straat of langs de tuin, via het charmante bruggetje van Tweeperenboom. Het verhaal van beide locaties is er net als WorksForMe eentje van verbinding.

En het wordt alleen maar beter: in de Smederij vind je brouwerij Adept van Dimitri Staelens, de eetbar van Jana Stessel en Kasper Troch en vergaderzalen voor bedrijven of workshops van Tweeperenboom. Er is ook een pop-uplocatie voor plaatselijke ambachtslieden.

  • De eetbar is een walk-in werklocatie mét heerlijk eten en zoals gezegd een inspirerende tuin.
  • Ben je ondernemer en/of zelfstandige en zoek je een klankbord, een lichtrijke omgeving of wat sociaal contact? Dan kan je ook terecht in de coworkspace op De Zolder van De Smederij.
  • De vergaderzalen in De Smederij worden uitgebaat door Tweeperenboom. We hebben er twee vergaderzalen voor jou beschikbaar:

– Een gelijkvloerse vergaderzaal, Voorkamer & Vitrine, toegankelijk voor mindervaliden. – Een vergaderzaal op het eerste verdiep, Het Verdiep, met toegang tot een dakterras. Je kan de vergaderzalen gebruiken om te vergaderen, opleidingen of workshops te organiseren, enz. Ze passen de opstelling van de zaal graag flexibel aan aan jouw noden en wensen.

– Tweeperenboom heeft nog meer vergaderzalen op het dorpsplein, net om de hoek van De Smederij. Deze kun je hier op het platform terugvinden: KLIK HIER.

 

Faciliteiten

Tuin en/of terras
Rolstoeltoegankelijke meetingroom
Rolstoeltoegankelijke workshopruimte
Extern (tv)scherm voor presentaties (in meetingroom)
Eten en drinken bij locatie

Parkeergelegenheid

Gratis parking

Catering

Mogelijk bij locatie

Snacks & drank

Verschillende formules

Prijs

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Contact.

Neem contact op met de locatie.

Openingsuren