Welkom op deze unieke verbindingsplek

WorksForMe of de plek die werkt is hét platform waar je moeiteloos een weldoordacht, dynamisch aanbod aan uitmuntende, verbindende locaties en retreats vindt als particulier, ondernemer, coach, creatieveling, … Wij willen jou immers helpen in de zoektocht naar meer evenwicht tussen werk en ontspanningAl de zorgvuldig gekozen locaties en retreats in binnen- en buitenland stralen rust uit én bevinden zich vlak bij de natuur. Toch zijn ze makkelijk te bereiken en willen ze, net als wij, inspireren en verbinden.

Hier vind je bovendien de gelijkgestemde community waar je al die tijd naar op zoek was! Wees alvast van harte welkom op de plek die het beste van werk- en privéwereld biedt!

Works For Me

Voor Ondernemers, Particulieren, Creatievelingen & Coaches

Ontdek unieke plekken om gemotiveerd te (co-)werken of te vergaderen, om creatief bezig te zijn of te herbronnen, om aan teambuilding te doen, te verbinden, te brainstormen,  om foto’s te maken, om enkele uurtjes naar te ontsnappen met je laptop, om meerdere dagen geïnspireerd te werken, om te verbinden met de juiste mensen, of om écht even van de wereld te zijn. We dompelen jullie graag onder in ons uniek aanbod!

Co-workspace

(co-) workspace

Liesje Brockley Photograph 7401 scaled e1652821576527

(Co-) workpartner

 Maak een profiel aan, lanceer je vraag of stel je kandidaat en vind zo de co-workpartner die bij je past!

Space B

(Work) retreat

Het aanbod

Works For Me

Kriebelt het al?

Dus zeg nu zelf?

We helpen jou alvast op weg, op weg naar variatie, inspiratie en naar evenwicht.

Co Works For Me … and You!

Populaire

verbindingsplekken in de kijker.

Als mensen zijn we allemaal gewoontedieren! Hoewel we misschien evenveel kunnen genieten van afwisseling vinden we niet altijd de tijd of energie om deze op te zoeken.

Hoezeer WorksForMe ook uitblinkt in haar gebruiksvriendelijkheid bij het zoeken naar en vinden van locaties, willen we jullie in deze sectie warm maken voor de fantastische locaties die je misschien nog niet kent. Zij bieden het beste van twee werelden.

Need help?

Wij plannen je teamdag van a tot z

Op basis van jouw wensen creëren we een totaalbeleving voor jouw team!

Ga naar Meer informatie zodat je weet welke informatie wij nodig hebben om aan de slag te gaan.

Works For Me
The Conference banner
Stientje Van Noten

The Conference 

Geschreven door Stien Van Noten van Coworksforme Ongeveer een jaar geleden, leerde ik Liesbeth Claeys kennen als een goedlachse, super

Lees meer »

Schrijf je in

nieuwsbrief