Verwenweekend Cavalsano

Verwenweekend 2: amazones en hun paard.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Verwenweekend zonder overnachting (logement voor jouw paard wel inbegrepen)

Tijdens zo’n verwenweekend worden jij en je paard in de watten gelegd. Samen met mijn team focussen we een heel weekend op welzijn, je goed in je vel voelen, genieten, loslaten, verbinden met je paard, even weg van alles zijn in een prachtige omgeving. Je gaat weer naar huis als een ander mens. Een stuk lichter, een stuk rijker, een stuk krachtiger.

’s Ochtends kan je eerst rustig je paard op stal zetten en dan ontvang ik je graag met iets lekkers. Het is dus niet erg als je geen of niet veel tijd had om te ontbijten. Ondertussen maken we al rustig even kennis.

Je start met een mindsetsessie in groep waar je aan een persoonlijk doel werkt. En dat kan echt elk doel zijn. Paardgerelateerd bv. zonder angst rijden, zonder stress op wedstrijd gaan. Of persoonlijk: een beetje ballast loslaten, meer zelfvertrouwen, je grenzen aangeven. Of sportief: je wil graag betere resultaten op wedstrijd. Of professioneel: je bent op zoek naar meer evenwicht tussen werk en privé, je wil carrière maken… Echt elk doel is mogelijk. Tijdens de kennismaking op zaterdagochtend help ik je je doel bepalen. We bekijken samen wat jou op dit moment het meest vooruit brengt.

Na de lunch breng je dit meteen in de praktijk met je paard tijdens de workshop “lichaamsbalansgericht werken” door Liesje Van de Velde van Speaks with Horses. Je bekijkt samen met haar aangeleerde ruiterpatronen, het effect dat die op je paard en zijn bewegingsapparaat hebben en je gaat met oefeningen aan de slag om dat te verbeteren en te veranderen.

Daarna kan je genieten van een heerlijke en rustige groepswandeling in de Langdorpse bossen. Begeleid door iemand die de bossen op haar duimpje kent.

Na het verzorgen van de paarden op zondagochtend gaan we even kijken hoe het met je gaat na die eerste dag en we doen wat oefeningen om je lichaam te ondersteunen. Daarna krijg je zelf een heerlijke massage door Sonja van La Pura Vida en je geeft je paard een heerlijke massage onder mijn begeleiding. Zo heb je heel wat tools om hem verder thuis te verwennen. We bekijken samen op welke plaatsen je hem het best kan ondersteunen en met welke technieken en oliën (die je dan eenvoudig in je verzorgingsroutine van elke dag of voor of na het rijden kan integreren).

Tussenin lunchen we lekker en gezond samen en genieten van het lekkere eten van Ellen van Lovelly Vegan en je eindigt met een mini-fotoshoot. Samen met de fotografe van Paardenfotografie Lieke B kies je zelf welke foto’s je graag neemt. Alleen je paard, jij met je paard, in het bos of in de weide of aan de stal, ernaast of erop… Een mooie herinnering aan een zalig weekend waarin je je transformatie ziet.

Want door alles wat we gaan doen, geloof ik zeker dat er een hele transformatie voor jou en je paard gaat plaatsvinden. Je vertrekt hier helemaal ontspannen, met nieuwe inzichten en tools om aan de slag te gaan en een positieve mindset.

Wat is er inbegrepen?

Workshops
Lunch
Drankjes
Inspiratiewandeling

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Ik ben Liesbet, 36 jaar, leerkracht Frans en Italiaans, dressuuramazone op nationaal niveau en eigenaar van Cavalsano, Praktijk voor mens / ruiter en paard.

Ik wil mensen en ruiters helpen om zichzelf en hun paard zo goed mogelijk te ondersteunen, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, met reiki, shiatsu en essentiële oliën.

Contact.

Neem contact op met de locatie.