Deep Dive Matrix of Joy Joey Brown

Verdiepingsweek / Deep Dive Matrix of Joy.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Andere edities: 3 – 10 juni  & 23 – 30 september 2023.

Heb jij al behoorlijk wat stappen gezet op je pad naar bewustzijn maar loop je vast? Heb je het gevoel dat je nog net “die laatste hobbel” moet nemen? Voel je dat je in een overgangsfase zit en wens je dat transformatieproces te versnellen of te verdiepen, kortom bewuster te worden van de verandering op de diepere lagen? Ben je bekend met mijn werk en heb je behoefte aan méér?

Tijdens de Verdiepingsweek vind je antwoorden op vragen
als ‘Waarom ben ik hier?’ , ‘Wat heb ik werkelijk te doen’, ‘Hoe kan ik leven vanuit mijn essentie?’ en ‘Hoe kan ik veranderen wat niet bij me past?’ Je transformatieproces wordt ondersteund door de krachtige energie van het eiland Ikaria (spreek uit: ika-ría), de bijzondere plek waar ik woon.

De Verdiepingsweek is een week vol uitdagende oefeningen met onder meer schrijfmeditatie – mijn punt-lijnmeditatie – als basis. Evenzeer gaan we aan de slag met opstellingen.

De retraite vindt plaats in de absolute veiligheid van mijn begeleiding en de warmte van elke keer weer een bijzondere groep. De Verdiepingsweek op Ikaria is niet zomaar een vakantie. Het is een diep transformerende reis die je nog lang zal bijblijven.

Wat is inbegrepen in het cursusgeld?

  • volledige retraiteprogramma -2 avondmaaltijden (eerste en laatste avond)
  • vervoer van en naar de luchthaven (Faros) of de haven van Agios Kirikos
  • plaatselijk vervoer met mijn wagen, bv. naar restaurants of andere stranden of warmwaterbronnen. Indien we een extra taxi of huurwagen nodig hebben, wordt die kost gedeeld door de hele groep
  • huur van een wagen voor de daguitstap (exclusief benzine)
  • thee, koffie en versnaperingen overdag
  • uitgebreid ontbijtbuffet
  • 21% btw

Niet inbegrepen: overnachting, lunch en de overige avondmaaltijden en reiskosten. Voor 7x overnachting en ontbijt en 5x lunch betaal je €440 voor een single room en €550 voor een double room. Voor een heerlijke avondmaaltijd, gedeeld in groep, moet je rekenen op een 20 euro per persoon, inclusief dranken.

Wat is er inbegrepen?

Vervoer van en naar de luchthaven
Workshops
Coaching
Koffie, thee & snacks

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Just Jo(e)y

Mijn naam is Leonie Joanne, roepnaam Joey, Brown. Engelse vader, Vlaamse moeder, Grieks hart. Noem mij maar JOY, zoals mijn naam op het Griekse eiland Ikaria uitgesproken wordt. Ik breng in beweging wat is vastgeroest, en zorg ervoor dat VREUGDE weer kan binnenstromen.

In 2012 organiseerde ik mijn eerste retreat en workshops en sindsdien begeleidde ik al honderden mensen bij hun innerlijk proces. Sinds 2014 woon ik permanent op Ikaria.

Ik ben auteur van het boek Schrijven naar bewustzijn (2019) en sta bekend als schrijfcoach, bewustzijnscoach, opsteller, gids, baken, boekenvroedvrouw, blokkadebreker, Little Blond Buddha, Spaceholder en Moederkip .

Zelf noem ik me het liefst Just Jo(e)y, een aanwezig en luisterend iemand.

Centraal in mijn werk staan zingeving en bewustwording. Mijn focus ligt daarbij op het transformerende proces dat schrijven, in combinatie met familieopstellingen, in beweging zet.

Lees op mijn website joeybrown.be de ervaringen van anderen als je wilt weten wat mijn werk voor jou zou kunnen beteken.

Contact.

Neem contact op met de locatie.