Playful Reminder Retreat

Playful Reminder Retreat Ibiza.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

VOLZET!

Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven van de volgende editie.

Playful Reminder Retreat Ibiza

Voel je welkom op deze vreugdevolle week voor mannen en vrouwen die zin hebben om weer onbevangen en voluit te leven!
De Playful Reminder is een week vol met krachtige reminders om terug thuis te komen bij jezelf en je weer te verbinden met je playful spirit. Dit doen we met mooie tools uit de psychologie maar ook actieve sessies in de natuur.

Deze week zal transformatie brengen en bovenal veel vreugde! Je zult verrast worden met playful events en super lekker eten dat met veel liefde wordt bereid. Dit alles op een waanzinnige locatie in het ongerepte Noorden van Ibiza. Deze week is een groot cadeau aan jezelf, om je weer op te laden met je liefde voor het leven!

Ready voor deze luxe retreat week voor body, heart en soul?! ​

7 dagen;

  • yoga
  • hikes en natural wonder
  • loving guidance
  • 1 op 1 en groepssessies
  • dansen en het leven vieren!
  • local organic flavours
  • ongerepte strandjes
  • optional microdosing
  • paddle board
  • Ibiza magic!

 

Prijs
1 pers deluxe ensuite kamer 1850 euro pp (deze kan indien gewenst ook als koppel of vrienden worden geboekt en is dan 1650 euro pp)

2 pers gedeelde ensuite kamer 1550 euro pp (deze kamers met 2 single bedden die dan als 1 bed tegen elkaar staan, kunnen ook geboekt worden als 1 pers bezetting en is dan 1850 euro pp)

Locatie
Deze keer zal het retreat plaatsvinden in de vila Boca Sega, omringd door bomen in een mooie groene valley, heel rustig in het ongerepte noorden van Ibiza. we zitten op loopafstand van het schattige dorpje San Joan. En vlakbij zijn er tal van mooie baaitjes en zalige strandjes en waanzinnige natuur.

Wat is er inbegrepen?

ALL-IN verblijf (alle maaltijden + drank)
Welkomstpakket
Coaching
Yoga activiteiten
Excursies & Activiteiten
Inspiratiewandeling

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Denise Pluymaekers is een ervaren en open minded psycholoog die van Ibiza haar thuis en playground heeft gemaakt. Denise organiseert hier retreats voor mannen en vrouwen, couple retreats en werkt ook als holistic psycholoog. Dit is voor iedereen die toe is aan een liefdevolle transformatie.

Waarom playful reminder? Denise heeft zelf ervaren hoe krachtig en helend de werking is van je weer playful en levendig voelen. In haar werk als psycholoog is ze vooral een reminder voor jou. Wat heb jij nu echt nodig? Vanuit die spirit creëerde ze de playful reminder retreat. Een vreugdevolle week voor mannen en vrouwen! Deze week voelt als een vakantie maar geeft je zoveel meer. Een liefdevolle reset voor de rest van je leven!

Contact.

Neem contact op met de locatie.