Oxygen for the soul – weekends voor iedereen.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Wellness (doorlopend), massage (1x) Yoga (2 x) meditatie (2 x) wandelcoaching (1x), maaltijden volgens de seizoenen (soep op vrijdagavond, ontbijt op zaterdagochtend, lunch op zaterdagmiddag, diner op zaterdagavond, ontbijt op zondagochtend

Wat is er inbegrepen?

ALL-IN verblijf (alle maaltijden + drank)
Yoga activiteiten
Inspiratiewandeling

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Helena Noteris – Meditatie & bewustwording:

Als bewustwordingscoach, kindertolk & creatieve therapeut is het mijn missie om jou weer meer van jezelf te laten houden! Binnen de rust van het Oxygen weekend bied ik meditaties/visualisaties aan om dichter bij jezelf te komen.

Ilse Dens – Relaxatiemassage:

Wellness en massage maken deel uit van mijn DNA. Van jongs af aan voelde ik me aangetrokken door de fysieke energie die warmte en massage genereert.

Charlotte Van Herzeele – Yoga:

Ik ben Charlotte en geef les in Yin- Yang- en restorative Yoga. Ik geniet er van om de deugden van yoga te delen en jullie rust, ontspanning en zachtheid te mogen brengen.

Barbara Noteris – Koken met de seizoenen mee:

Gezonde voeding staat voor mij dagelijks op het menu en dat zonder mezelf beperkingen op te leggen. Ik doe kennis op over voeding om van daaruit bewuste keuzes maken.

Liza Noteris – Koken met de seizoenen mee:

Ik hou van boeken, films, koken (en eten!), humor en mensen.
In mijn werk goochel ik met woorden, daarbuiten doe ik dat met ingrediënten. Voor de Oxygen-weekends zet ik de muts van hulpkok op.

Wouter Kersbergen – Relaxatiemassage:

Wouter Kersbergen combineert zijn functie als kapitein van een communicatiebureau met een andere vaardigheid, die van relaxatie-en sportmasseur.

 

 

 

Contact.

Neem contact op met de locatie.