coworksforme

Mini-workation aan zee.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Workation time!
Tijd om even van setting te veranderen en 4 dagen te coworken met onderneemsters die zich op een prachtige locatie willen onderdompelen in warmte en inspiratie.

Waar?
De Panne. Het exacte adres ontvang je na inschrijving en betaling.

Wie?
Max. 6 onderneemsters waaronder Stien en Valerie

Planning?
8/5: Als je agenda dit toelaat, kom je maandag na het avondeten aan en word je feestelijk ontvangen door Stien en Valerie.

9+10/5: Na een ‘open’ ontbijtbuffetje – hier staat bewust geen uur op – werkt iedereen aan wat op de persoonlijke planning staat. Stien zorgt om 12.30 voor een crunchy vegan lunch. Wat de rest van de dag en de avond brengt, laten we op ons afkomen… (eat in or out). Ieder betaalt ‘s avonds gewoon zijn eigen bestelling. Speciale noden? Geef maar door!

11/5: Deze coworkdag start weer met wat lekkers en eindigt met een warme lunch om 12.00 uur. Na het werk én voor de file sluiten we af.

Concreet
Je betaalt 279 euro (excl. BTW) voor een gedeelde kamer. Breng je zelf iemand mee waar je een kamer mee wil delen? Dan genieten jullie van een korting en betalen jullie elk maar 260 euro (excl. BTW). Liever alleen slapen? Dan komt de prijs op 350 euro (excl. BTW).

Deze prijs is inclusief:
– 3x ontbijt
– 3x lunch
– onbeperkt koffie, thee en water met versnaperingen

Wat is er inbegrepen?

Coworking sessies
Koffie, thee & snacks
Ontbijt
Lunch

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Stien & Valerie van Coworksforme

Contact.

Neem contact op met de locatie.