Groeireis Tenerife

Groeireis Tenerife.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

GROEIREIS Tenerife

Tijdens deze reis doen we een deepdive in onszelf! Doormiddel van coachings, bodywork, familieopstellingen en transfomationeel cuppen leer je jezelf en je familiesysteem beter kennen waardoor je de connectie met jezelf terugvindt .Je wordt ondersteunt in je persoonlijke en spirituele groei en wordt bevrijd van beperkende overtuigingen die je tegenhouden te leven volgens je authentieke zelve. Hierdoor kom je van lichamelijke klachten af die je misschien al jaren als normaal beschouwde.

Wat is er inbegrepen?

ALL-IN verblijf (alle maaltijden + drank)
Workshops
Coaching

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Tijdens deze krijg krijg je persoonlijke begeleiding van 3 coaches!

Sophie: “Ik geloof er in dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en dat deze dus niet afzonderlijk kunnen behandeld worden. Bewustwording en relaxatie is hierbij de eerste stap. Ik houd ervan om de achterliggende issues bij mensen te achterhalen en om hierbij door de bril van de coachee te kijken en mee te voelen. Ik probeer mijn positiviteit door te geven en samen op zoek te gaan naar het vervolg van het te bewandelen pad. Als mama van 2 jonge kinderen met ASS en hoogbegaafdheid weet ik hoe moeilijk het is om de balans tussen werk, gezin en jezelf in evenwicht te houden. Ik heb hier enkele tips en trics voor die ik graag deel met andere ouders.”

Annelies: “Ik ben Annelies De Meyer, pijncoach en bewustzijn-strateeg. Ikzelf heb 10 jaar ziek rond gelopen met chronische pijnklachten. Door anders en bewuster in het leven te staan, en mind en body samen te laten werken, heb ik ontdekt dat fysieke pijnen en ziektes dikwijls afkomstig zijn. Ondertussen maak ik andere keuzes in het leven. Ik kies voor positiviteit, om het goede te zien in alles en iedereen en om verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf. Want daar begint alles, bij jezelf! Na een zoektocht doorheen verschillende cursussen, opleidingen en workshops heb ik eindelijk gevonden wat mijn pad is. Mensen helpen om de liefde voor zichzelf en hun leven terug te vinden zodat ze zonder pijn optimaal kunnen genieten!”

Kersten:” Meer dan 15 jaar sukkelde ik met chronische pijnklachten, de stapels diagnoses + onderzoeken die bijna niet bij te houden waren. Door het bewustmaken van het onderbewuste en het bloot leggen van emoties waren mijn zenuwpijnen al met 70 procent verminderd. Ik beschouw het nu als mijn missie om samen met Annelies andere mensen te helpen met pijn en chronische pijnen. Hiervoor ga ik aan de slag met de Triggerpoint Reset Methode. Deze methode is geen zogenaamde “quick fix” maar een permanente oplossing voor vele chronische klachten, zoals rug, nek, schouders, voeten, knieen, oorsuizen, migraine, aangezichtspijn,…

Contact.

Neem contact op met de locatie.