'Give yourself a treat' Retraite

Give Yourself a treat.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Give yourself a treat retreat
2e editie
18 t.e.m. 22 oktober – Málaga

Een retreat voor iedereen die vanuit verbinding met zichzelf zijn doelen, in de breedste zin van het woord, wil bereiken.

Hiervoor trekken we naar een villa in de omgeving van Montes de Málaga. We zitten er middenin de natuur welk ons toelaat even te vertragen, stil te staan. Die vertraging hebben we nodig om de toekomst en onze doelen terug helder te zien en vooral helder te hebben hoe we die doelen gaan bereiken.

Op dinsdag-avond, 18 oktober, starten we met een fijne kennismaking, drankje erbij en al direct een moment waarbij we het dagdagelijkse leven loslaten. De twee dagen die hierop volgen trekken we te voet de natuur in. We laten los, verbinden er met onszelf, onze waarden, onze doelen.

Daags nadien gaan we praktisch aan de slag. Nu we gevoeld en ervaren hebben wat echt belangrijk is, wie we echt zijn, werken we aan een actieplan. We gaan in kaart brengen hoe we die doelen kunnen bereiken terwijl we trouw zijn aan onszelf.

Deze retreat is er voor ondernemers die hun bedrijf, hun organisatie vanuit die verbinding willen leiden, vormgeven. Maar evengoed voor iedereen die een positieve, duurzame impact wil creëren op zijn balans. Voor iedereen die op zoek naar een gebalanceerd leven en elke dag passioneel met zijn doelen bezig wil zijn.

Deze retreat zal impactvol zijn. En daar we merken dat de thuiskomst confronterend kan zijn, besteden we extra aandacht aan de integratie. Zo heeft iedereen de kans om in de week na de retreat in te bellen op een gezamenlijk moment met de groep.

Op 19 november voorzien we ook een terugkom-ochtend, waar je, als je dat wenst ook je partner of businesspartner kan betrekken. Tijdens dit moment nemen we de tijd om te bespreken hoe de integratie tot dan toe gelopen is.

Zij gingen je voor:

Steven (klik hier)

Els van Osselaer: “Give yourself permission to unplug and regroup, without feeling guilty. You can’t be there for others, If you don’t take care of yourself first.”

 

Vlaamse ondernemers kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille, waardoor je recht hebt op een subsidie van 30 % op je deelname aan de workshops.

Wat is er inbegrepen?

ALL-IN verblijf (alle maaltijden + drank)
Vervoer van en naar de luchthaven
Workshops
Coaching
We voorzien op 19 november een terugkom-ochtend.

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

De ‘Give yourself a treat’ Retraite is een krachtenbundeling tussen High Performance Coach Ronny Lardenoit en levens bewuste genieter Elien Boets van Summitt én Rewild Yourself-facilitator Vanessa Toelen van Hiki.

Vanessa gebruikt de kracht van de natuur om diep in je innerlijke te gaan kijken wie daar echt woont, wie je diep van binnen bent. Ze brengt je dichter bij de natuur, jouw natuur, en dus ook jezelf. Ze helpt je los te laten, herbronnen en opnieuw te connecteren met jezelf. Een helende en verhelderende ervaring.

Ronny begeleidt met Summitt ondernemers. Ook hij start altijd bij de mens achter de ondernemer, waar steeds vertrokken wordt vanuit 2 pijlers: authenticiteit en bewustwording. Vervolgens begeleidt hij je bij het definiëren van de voor jou juiste acties en dromen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Deze combi maakt deze retraite uniek. Een garantie dat je je onderneming met passie gaat leiden én trouw blijft aan jezelf!

Contact.

Neem contact op met de locatie.