Date met mezelf

Date met mezelf.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Je kan niet gieten uit een lege kop

Hoe vaak ben je in de weer voor je werk, je collega’s, je vrienden en familie, je gezin,… en vergeet je jezelf?

Eerlijk? Te vaak hé… en dat is jammer! Want vanbinnen weet je wel dat je pas kan geven aan een ander waar je zelf genoeg van hebt; of dat nu liefde is, of aandacht, of energie.

Iedere keer opnieuw neem je je voor om beter voor jezelf te zorgen. Om even te vertragen, niets te doen dan te luisteren naar wat jij nodig hebt om op adem te komen. Tot de volgende verplichting op je lijst.

Herkenbaar? Wel, laat me je helpen!

Samen zetten we de tijd even stil, we vertragen om te ont-moeten, ont-spannen en ont-dekken wat jij nodig hebt.

We zetten deze dag in het teken van slechts één iemand; iemand die er al je hele leven is geweest voor je, iemand die dag en nacht aan je zijde staat, in goede en minder goede dagen: jij zelf!

Deze spannende, verrassende, inspirerende date is met de belangrijkste persoon in je leven: jezelf!

Wat is er inbegrepen?

  • 7u mental coaching
  • lunch
  • vieruurtje
  • werkmaterialen
  • Adem|Ruimte notitieboekje
  • onvergetelijke inzichten

Wat is er inbegrepen?

Coaching
Lunch

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

De Ademruimte Academie.

Ik ben Veerle Dobbelaere

… en misschien denk je wel: “Ah, maar die ken ik!” Dat kan. Want op mijn eerste diploma pronkt de titel ‘Meester in de Toneelspeelkunst’. Als actrice wil ik mensen raken met verhalen. Dat mensen een theater- of cinemazaal met een ander gevoel verlaten, dan toen ze binnenkwamen.

Naast speler ben ik sinds 2009 ook gecertificeerd life & mental coach. Dit diploma behaalde ik vanuit mijn passie voor mensen en hun gevoelens, gedrag en gedachten. Ik coach mensen naar meer groei, meer veerkracht, meer rust en verbinding — of kortweg: meer ademruimte.

Na dit diploma volgden er nog vele andere (die vind je hieronder). Ondertussen — ruim 14 jaar later — heb ik al meer dan 1000 mensen gecoacht en staan er meer dan 5000 coachinguren op mijn teller. Omdat ik nog meer mensen wil helpen naar een beter leven richtte ik in 2020 de Ademruimte Academie op.

Contact.

Neem contact op met de locatie.