Seeds of Silence

Ayurvedic Yoga Retreat.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Zo te zien is de (work)retreat reeds gestart of afgelopen.

Beschrijving

Heb jij last van stress en angst? Hou je die vast in je lichaam? Je bent niet alleen.

Wil jij je welzijn in eigen handen nemen? Ontdek Ayurvedic Yoga. Deze eeuwenoude filosofie helpt je om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen, zodat je angst en stress volledig kan loslaten.

Van 16 tot 20 juni begeleiden coaches Cindy en Ninalotte je in je zoektocht naar een gebalanceerde levensstijl tijdens dagelijkse Ayurvedische workshops en sessies. Na deze 5 dagen heb je een heleboel praktische tools en tips verzameld, allemaal volledig gepersonaliseerd aan jouw geest-lichaamstype (of dosha).

Waar: Boutique Guesthouse Seeds of Silence in de Portugese Algarve
Wanneer: 16 t.e.m. 20 juni 2023
Wat: Creëer een gebalanceerde en gezonde levensstijl met Ayurvedic Yoga

Wat is er inbegrepen?

ALL-IN verblijf (alle maaltijden + drank)
Workshops
Yoga activiteiten
Koffie, thee & snacks
Excursies & Activiteiten

Jouw investering

Wie organiseert deze (work)retreat?

Over Cindy
Ik ben een gepassioneerde yogalerares en coach. Gezondheid en bewegen staan centraal in mijn leven. Met mijn lessen zet ik mensen in beweging, zowel mentaal als fysiek. Ik breng Yin en Yang, actie en rust, voor zowel beginners als gevorderden. Deze bezinningsmomenten zijn een uitnodiging voor lichaam en geest om buiten je comfortzone jouw unieke kracht te vinden. Hiervoor maak ik gebruik van de vijf elementenleer. Iedere stretch in jouw lichaam is gelinkt aan een energieweg. Met de juiste bewegingen en stretches heffen we blokkades op en laten we de energie opnieuw stromen. De verbinding tussen lichaam en geest en tijd nemen voor jezelf zijn twee van de belangrijkste pijlers voor een gelukkig en gezond leven.  En dat wil ik jou graag doen ervaren.

Over Ninalotte
Ninalotte werkt als model en actrice en kwam daardoor al op jonge leeftijd in contact met Yoga, Ayurveda en meditatie. Ze merkte dat deze leren haar op elk moment een gevoel van thuis boden in eigen geest en lichaam.

Sindsdien is het de bedoeling van Ninalotte om de werelden van ‘uiterlijke schoonheid’ en ‘innerlijke schoonheid’ gracieus in evenwicht te brengen met Ayurveda, waarin men streeft naar optimale lichamelijke, geestelijke en energetische balans. In toegankelijke en verrijkende workshops laat Ninalotte je kennismaken met Ayurvedische basisprincipes en praktische tools om je welzijn in eigen handen te nemen.

Contact.

Neem contact op met de locatie.